Meteor Printing Solutions (MePS) je nova integrisana ponuda proaktivne brige o korisniku usluga i upravljanja optimizovanjem, opremanjem i održavanjem flote najsavremenijih multifunkcionalnih uredjaja. Ova rešenja za praćenje i administraciju štampe su potpuno prilagođena potrebama klijenta, garantuju znatno nižu cenu ispisa, mogućnost apsolutno predvidivog mesečnog troška i velike uštede koje idu i do 30%.

U savremenom svetu nemilosrdne tržišne konkurencije vašem poslovanju je potreban podsticaj i nešto čime ćete ostvariti komparativnu prednost nad konkurencijom.

Bilo da razmišljate o proširenju ponude, uštedi na ispisu ili upravljanju dokumentima, obratite nam se, tu smo da rešimo vase poslovne izazove.

U slučaju da potrebe korisnika izlaze iz okvira standardnih rešenja kompanija Meteor je u mogućnosti da realizuje svaki koncept prema posebnim željama i namenama. Kod složenijih zahteva izradjuje se posebna studija optimizacije procesa kontrole i upravljanja ispisom bez obzira na veličinu poslovnog sistema.

Kontakt telefon 011 63 50 900

Implementacijom MePS-a postiže se maksimalna pouzdanost, izuzetna efikasnost, potpuna sigurnost i kontrola procesa štampe.

Profesionalni MePS tim vodi kompletnu brigu o implementiranom sistemu, održavanju, servisiranju i monitoringu - neprekidno, 24/7.

Zahvaljujući tehničkim dostignućima najnovijih Canon i Lexmark uredjaja celokupna MePS administracija je online, sve promene i problemi se automatski registruju i MePS tim ih otklanja brzo i efikasno. U većini slučajeva klijent i ne zna da je problem uopšte postojao.

Na raspolaganju su standardni PRENESI 2000, PRENESI 5000, PRENESI 10000 i PRENESI 15000 koncepti najma i prodaje multifunkcionalnih uredjaja sa integrisanim uslugama preventivnog i korektivnog održavanja kao i kontinualnog snabdevanja potrošnim materijalima.

Takođe Vam možemo ponuditi opciju PRINT NA DAN, gde postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za specijalne prilike (sajam, prezentacija i ostali događaji). Slobodno nam se obratite, kako bismo našli idealno rešenje za Vaše potrebe.


logo

Copyright © 2015-2016 · All Rights Reserved · www.meteor.rs