Održavanju opreme kao najvažnijem činiocu u postprodajnom periodu životnog ciklusa uređaja, posvećujemo izuzetnu pažnju jer je to najbitniji faktor ukupnog zadovoljstva naših klijenata. Stalna edukacija u centrima za obuku vendora koje zastupamo, kao i kontinuirani rad na unapređenju opštih znanja u domenu opreme kojom se bavimo svrstava naš iskusni servisni tim sastavljen od inženjera i tehničara na sam vrh liste u regionu bivše Jugoslavije po kvalitetu post-prodajne podrške i bezbrižnosti u eksploataciji koju smo u stanju da ponudimo našim klijentima. Mreža ovlašćenih ugovornih servisa po čitavoj zemlji koji su obučavani u našem centru za obuku značajno utiče na teritorijalnu pokrivenost perfektnim kvalitetom podrške.

U savremenom svetu nemilosrdne tržišne konkurencije vašem poslovanju je potreban podsticaj i nešto čime ćete ostvariti komparativnu prednost nad konkurencijom.

Kontakt telefon 011 63 50 900

U našem radu koristimo isključivo originalne rezervne delove i potrošne mateijale što omogućuje besprekoran otisak i dug vek opreme.

Naš servis postoji od 1985. godine. U njemu je stasalo više generacija servisnih specijalista od kojih neki danas rade u Canon centrima po svetu.

Dežurni telefon +381 63 23 22 42


logo

Copyright © 2015-2016 · All Rights Reserved · www.meteor.rs