Prave uštede u štampi ostvaruju se, i pored sve kvalitetnijih uređaja, prvenstveno zahvaljujući softverskim rešenjima. Brz i krajnje jednostavan za upotrebu omogućiće Vam da po najpovoljnijoj ceni odštampate sve što poželite i da pri tom tačno znate koliko i gde ste uštedeli. Omogućava kompanijama da budu efikasnije kada je štampanje u pitanju. Kada su fizički kraj multifunkcijskog uređaja, korisnici mogu da štampaju svoja dokumenta sa centralnog servera, takozvanim sigurnim pristupom. Prethodno mogu da pregledaju materijal za štampu, podese broj kopija, promene završne efekte i izaberu alternativne opcije režima štampe (npr. kolor ili crno-belo), i to direktno na multifunkcijskom uređaju. Na ovaj način korisnici štede vreme jer ne moraju da se vrate do svog računara da bi ponovo poslali materijal za štampu. Sistem za upravljanje štampom takođe vodi računa o optimalnom izboru uređaja za štampu tako što u zavisnosti od prirode i količine materijala, raspoloživih kapaciteta i cene koštanja, preusmerava zadatak na adekvatan uređaj. Na primer, u slučaju da je štampač zauzet, nedostaje mu papir ili toner, nalazi ispravan i slobodan uređaj. Prevazilazi problem bezbednosti informacija koji se javlja prilikom štampanja poverljivih dokumenata.

Kontakt telefon 011 63 50 900

Upravljanje dokumentima

Da li su sva svakodnevna štampanja zaista neophodna? Da li znate ko šta štampa i da li za to koristi najprikladniji uređaj? Rešenje upravljanja dokumentima koje pruža kompanija Canon omogućava vam da imate čvrstu kontrolu nad vašim štampanjem. Ovaj softver to čini pomoću nadzora ko, gde i kako štampa, i pomoću automatskog preusmeravanja štampanja na najekonomičnije uređaje. Kompanija Canon može zajedno sa vama da osmisli strategiju kako da kontrolišete način štampanja vaših dokumenata. Prema tome, ako želite pametnije da štampate i da svojoj kompaniji uštedite novac, sada to možete.

Bezbednost

Na snagu su stupili propisi radi zaštite ličnih podataka. Vaša organizacija može biti predmet velikih kazni ukoliko ne uspete da održite poverljivost ovih podataka.

Kolika je za vas vrednost poverljivosti podataka? Kolika je za vas vrednost poverljivih podatka kojima raspolaže vaša organizacija? Bilo da je reč o poslovnim planovima, statistici ili osetljivim ličnim podacima, infomarcija koja je sadržana u dokumentima koje štampate može predstavljati samu srž nekog poslovanja.

Kompanija Canon kontroliše izazove bezbednosti. Mi razumemo vitalni značaj zaštite poverljivih podataka. U isto vreme, mi znamo da bezbednost nije problem baziran na principu “sve ili ništa”. Zbog toga mi nudimo široki izbor opcija i rešenja za bezbednost koja može biti skrojena prema posebnim potrebama pojedinačnog radnog okruženja. Koja god zaštita vaših specifičnih podataka bila potrebna, mi možemo da vam omogućimo da imate kontrolu.